Blog

Stoffen kopen om je eigen kussens te maken

Met stof kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan kleding, maar het is ook leuk om zelf je kussens te bekleden die helemaal passen bij jouw woon- of slaapkamer. Als je zelf de stof uitzoekt heb je veel meer keuze. In deze blog lees je hoe je met stof jouw interieur een persoonlijke touch kunt geven.

Koop je eigen prachtige stoffen

Stoffen komen in allerlei kleuren, prints en texturen. Met stoffen kopen heb je meer keuzemogelijkheden en op die manier kun je kussens maken die helemaal aan jouw wensen voldoen. Je eigen kussens bekleden is helemaal niet ingewikkeld en zodra je het eenmaal onder de knie hebt zul je zien dat je anderen er ook blij mee kunt maken. Je kunt dus je eigen stoffen kopen

Kussens met eigen stof

Als je stoffen koopt voor kussens kun je eindeloos kunt variëren. Een paar kussens vervangen kost niet zoveel in vergelijking tot een geheel nieuw bankstel. Met nieuwe kussens kun je een bankstel weer nieuw leven inblazen. Wat al helemaal leuk is als je stoffen koopt om je kussens aan te passen aan het jaargetijde. En wat dacht je van veel kussens met een verschillende stof. De stof van kussens gaat over het algemeen lang mee en de bekleding van een kussen kan gewoon in de was. 

Maak je eigen kussens

Met kussens die je zelf bekleedt geef je jouw interieur een exclusieve uitstraling. Het is dus niet nodig om al je meubels te vervangen om weer even het gevoel te hebben dat je iets nieuws om je heen hebt. Als je zelf stoffen koopt kun je dit oplossen. Zo zijn er stoffen met een strakke uitstraling, maar je kunt ook gaan voor een zachte donzige stof bijvoorbeeld. Op deze manier kun je de uitstraling van je kussens bepalen. Je eigen kussens maken zal je veel plezier opleveren en wat is er nu leuker dan zelf iets maken. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *