Blog

Natuursteen kralen

Het dragen van een mooi sieraad heeft een positieve invloed op je gehele look. Zo kan je op een simpele manier je outfit een stukje specialer maken door het dragen van een natuursteen. Een natuursteen kan je om je nek hangen of kan worden verwerkt in een armband of in een mooie ring. Het leuke aan het dragen van een natuursteen is dat deze je kracht mee kan geven in je dagelijkse leven. Wil jij ook een natuurstenen sieraad aanschaffen? Lees in dit blog meer over de positieve effecten van natuurstenen kralen.

Ze zien er mooi uit

Kijken naar iets wat je mooi vindt zal je over het algemeen een positief gevoel geven. Zo is het uiterlijk van een natuursteen al een positief kenmerk op zichzelf. Je hoeft dus niet eens te geloven in de speciale bijwerkingen van een natuursteen om met plezier een natuursteen te dragen.

 Speciale bijwerkingen

Als je wel gelooft in de bovennatuurlijke effecten die een natuursteen kan hebben is dit natuurlijk nog meer reden om er eentje bij je te dragen. Zo kan je een natuursteen kiezen die jij op dat moment nodig hebt in je leven. Je kan dit doen door de verschillende effecten per steen te lezen of je kan ook een steen uitkiezen op gevoel. Als je op gevoel kiest zal je vaak onbewust voor de steen kiezen die de effecten heeft die jij op dat moment nodig hebt.

Natuurlijk materiaal

Zoals het woord al zegt is een natuursteen gemaakt van een natuurlijk materiaal. Zo wordt een steen niet gemaakt in een fabriek maar komt het uit de grond. Door een natuursteen bij je te dragen creëer je zo meer verbinding met de natuur. Je draagt zo altijd een stukje natuur bij je. Let er hierbij wel op dat je een steen kiest die op een eerlijke, natuurlijke manier is gewonnen. Een eerlijk gewonnen steen zal ook een veel hogere vibratie hebben en de positieve bijwerken van de steen zullen zo veel sterker zijn.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *