Blog

Met een gepersonaliseerd kraamcadeau zit je altijd goed

Is er in jouw omgeving een baby geboren en zoek je een leuk geschenk? Ga dan voor een gepersonaliseerd kraamcadeau. De meeste ouders hebben de uitzet voor hun kindje al lang voor elkaar voordat de baby geboren wordt. Natuurlijk kun je een cadeaubon geven; die komt altijd van pas. Maar hoe leuk zou het zijn als je iets kunt geven waar de ouders écht iets aan hebben en wat uniek is?

Een gepersonaliseerd kraamcadeau voor elk budget

Het geven van een leuk en uniek cadeau hoeft niet duur te zijn. Je kunt al een rompertje laten bedrukken voor € 12,95. Heb je iets meer te besteden? Dan zou je ook een mooie leisteen met een persoonlijke boodschap kunnen bestellen of een babyhanddoek met handige capuchon; ideaal voor na het badderen. Natuurlijk kun je ook meerdere persoonlijke items bestellen en daar een mooi pakket van maken. Daarmee laat je zien dat je hebt nagedacht over een persoonlijk kraamcadeau dat vaak gebruikt gaat worden.

Producten worden snel verzonden

Als je een gepersonaliseerd kraamcadeau bestelt, kun je dat vaak pas doen als de baby geboren is. De meeste ouders delen dan namelijk pas de naam van het nieuwste gezinslid. Daarom worden bestellingen binnen 2 werkdagen verzonden (mits de materialen op voorraad zijn). Zo kun je snel op kraamvisite mét een leuk cadeau voor de kleine spruit.

Veilig voor de baby

Een jonge baby is kwetsbaar. Daarom zijn alle gebruikte materialen van het persoonlijke kraamcadeau veilig voor het gebruik bij baby’s. De babyhanddoek is bijvoorbeeld gemaakt van 100% katoen aan de binnenkant en 100% polyester aan de buitenkant van de capuchon. Ook is het materiaal gecertificeerd en het draagt het OEKO-TEX standaard 100 label. Dat betekent dat het is getest op schadelijke stoffen. Ook het rompertje is van 100% polyester. Dat maakt het niet alleen veilig en comfortabel om te dragen, het is ook erg geschikt om het te personaliseren met een naam of een leuke tekst.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *