Blog

De leukste oorbellen zelf maken

 

Do It Yourself is de laatste jaren steeds populairder geworden. De trend waarin iedereen die het leuk vindt om te knutselen zijn of haar manieren mag delen. Zo kunnen anderen dat weer nadoen en binnen de kortste keren is iedereen zelf spulletjes aan het maken. Je zal ongetwijfeld wel eens iemand met hele bijzondere oorbellen hebben zien lopen. Misschien heb je je zelfs wel afgevraagd of diegene ze zelf had gemaakt. 

Handgemaakte oorbellen

Natuurlijk is het leuk om zelf aan de slag te gaan en je eigen oorbellen in elkaar te knutselen. Toch heeft niet iedereen hier tijd voor en de handigheid wil ook nog wel eens ontbreken. Wil je toch graag een unieke look en ben je op zoek naar een paar mooie oorbellen, dan kan je altijd gaan voor een paar mooie bohemian oorbellen die met de hand gemaakt worden. 

Wat heb je nodig?

Voor een paar simpele oorbellen heb je niet zo veel spulletjes nodig. Voor een paar mooie handgemaakte bohemian oorbellen heb je misschien wat meer voorraad nodig. Denk dan bijvoorbeeld ook aan kraaltjes, veren en verschillende kleuren draad. Je kan de oorbellen nu namelijk zelf versieren op de manier die jij leuk vindt. Pak dus uit nu het kan en versier de oorbellen naar hartenlust. Wil je toch gaan voor een wat simpelere oorbel, dan heb je misschien wat minder spulletjes nodig. Toch is het leuk om er je eigen draai aan te geven. Zo heb je toch geheel unieke oorbellen en dat voor de prijs van een middagje lekker knutselen.

Hoe ga je te werk?

Als allereerst moet je zelf bepalen wat voor soort oorbellen je wil hebben. Kijk dan wat er voor nodig is en welke versieringen jij wil gebruiken. Nu je alles bij de hand hebt, kan je beginnen met het knutselen. Vergeet niet om een klein knijptangetje te halen zodat je de sieraden dicht kan knijpen. Zo blijven jouw oorbellen ook echt goed zitten als je ze in doet.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *